honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
Honvédelmi Tábor 2018

A Magyar Honvédség ezen a nyáron is várja alakulatainál ötnapos táboraiba a honvédelem és a katonai élet iránt érdeklődő fiatalokat.

2018 nyarán is megszervezi alakulatainál a Magyar Honvédség az egyre népszerűbb honvédelmi táborokat. A programsorozat célja, hogy lehetőséget adjanak a honvédelem ügye iránt érdeklődő diákoknak a katonaélet, a katonák mindennapjainak megismerésére, egyben felhívják a figyelmet a pályaválasztás előtt állóknak az életpályamodellel biztosított katonai hivatás lehetőségeire.

A honvédelmi tábor 12-18 éves fiataloknak szóló bentlakásos táborozási lehetőség, ahol kiszakadva a szürke hétköznapokból nem mindennapi élményeket élhetnek át biztonságos körülmények között.

Az ötnapos turnusokon részt vevők a Magyar Honvédség különböző alakulatainál ismerkedhetnek meg többek között a haditechnikával, a Magyar Honvédségnél rendszeresített fegyverekkel, légi járművekkel. A táborokat mindenhol tapasztalt katonák vezetik.

A helyszínekről, időpontokról és a táborok fő profiljáról a csatolmányokban olvashatnak bővebben.
A frissülő információk folyamatosan olvashatók a facebook.com/honvedelmitabor, illetve a honvedelem.hu oldalakon. Jelentkezni lehet a honvedelmitabor.iranyasereg.hu oldalon.
tabor1.jpg

 Kapcsolódó tartalom
Aktuális videók
2018. április 20. 09:52
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat