honvedelem.hu
„Az álmok valóra válnak”

A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül a napokban az MH Bakony Harckiképző Központ.

A hajmáskéri „nullaponti” figyelő előtti terület adott otthont annak a családi napnak, amelyen a fejlődési zavarral élő gyermekek álmainak megvalósítását támogatta a katonai szervezet. Az álmok valóra válnak elnevezésű program részeként statikus és dinamikus bemutató várta a családokat.

cikk_01.jpgA helyszínen Vokla János ezredes fogadta az egyesület tagjait. A központ parancsnoka köszöntőjében kiemelte: „Az alakulat jó kapcsolatot ápol a civil szervezetekkel, nyitott a jótékony jellegű kezdeményezésekre és örömmel vártuk ezt a napot, hogy élményt nyújthassunk a speciális igényű gyermekeknek és családjaiknak.”

A megnyitót követően a gyermekek minden katonának egy-egy ajándéktárggyal fejezték ki hálájukat a lehetőségért, majd ezután minden kiállított járművet és állomáspontot birtokba vettek. A nap folyamán paintball és technikai bemutató is várta a résztvevőket.

cikk_02.jpgFotó: Pintér LászlóKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK
A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK / 1 A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK / 2 A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK / 3 A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK / 4
A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK / 5 A Búzavirág Gyermekekért Egyesület tagjait látta vendégül az MH BHK / 6
Aktuális videók
2019. július 18. 21:41
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat