honvedelem.hu
Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök

Az alakulatok parancsnokainak és vezénylőzászlósainak, valamint a Honvédelmi Minisztérium vezetőállományának tartott állománygyűlést dr. Benkő Tibor vezérezredes és Korom Ferenc altábornagy, frissen kinevezett Honvéd Vezérkar főnök május 16-án, szerdán, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában.

tun_5948.jpgKorom Ferenc vezérőrnagynak Áder János köztársasági elnök május 16-án a Parlamentben adta át Honvéd Vezérkar főnöki kinevezését, ezzel egyidejűleg altábornaggyá léptette elő.

Korom altábornagy és dr. Benkő Tibor vezérezredes az ünnepi esemény után a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában tartott bemutatkozó állománygyűlést az alakulatok parancsnokainak és vezénylőzászlósainak, valamint a Honvédelmi Minisztérium vezetőállományának. Dr. Benkő Tibor vezérezredes beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik negyvenhárom éves szolgálati pályafutása alatt támogatták és segítették. Mint mondta, legfontosabb feladatának az erős és hatékony Magyar Honvédség kialakításának folytatását tartja, ehhez pedig minden parancsnok és vezető támogatására szüksége lesz.

Korom Ferenc altábornagy köszönetét fejezte ki dr. Benkő Tibor vezérezredes felé az elmúlt nyolc évben Honvéd Vezérkar főnökként végzett munkájáért. Az altábornagy rámutatott: a Magyar Honvédségen belül mind a szakmai tudás, mind pedig az akarat rendelkezésre áll ahhoz, hogy kötelességeit és feladatait maradéktalanul ellássa.

tun_6004.jpgA bemutatkozó állománygyűlés után dr. Benkő Tibor vezérezredes és Korom Ferenc altábornagy aláírásukkal látták el a Honvéd Vezérkar főnöki tisztség átadás-átvételi jegyzőkönyvét.

Fotó: Rácz TündeKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök
Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 1 Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 2 Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 3 Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 4
Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 5 Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 6 Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 7 Bemutatkozó állománygyűlésen a Honvéd Vezérkar főnök / 8
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat