honvedelem.hu
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél

A Kihívás napja Kanadából indult kezdeményezés, melynek célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz az egészséges életmódhoz, felhívja a figyelmet a testmozgás fontosságára. Így történt ez a szarajevói Butmír táborban is, ahol a magyar kontingens katonái egy közös futással csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, május utolsó szerdáján.

2.jpgUgyanezen a napon ünnepélyes eredményhirdetéssel ért véget az MH EUFOR Kontingens által szervezett sportverseny-sorozat. Az okleveleket és a díjakat Horváth Gábor dandártábornok, az EUFOR törzsfőnöke, Könczöl Ferenc ezredes, a szarajevói NATO-parancsnokság törzsfőnoke, Megtért István alezredes, az MH EUFOR Kontingens 22. váltásának parancsnoka és Baris Karaca, a török hadsereg őrnagya adta át.

A magyar, a török és az osztrák katonák katonai akadálypályán, labdarúgásban, streetballban, tollaslabdában, asztaliteniszben, asztalifociban, röplabdában, dartsban és pókerben mérték össze tudásukat.
5.jpgFotó: Pesti Gábor őrnagy és Tóvári Róbert századosKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 1.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 2.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 3.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 4.jpg
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 5.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 6.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 7.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 8.jpg
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 9.jpg
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat