honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél

A Kihívás napja Kanadából indult kezdeményezés, melynek célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz az egészséges életmódhoz, felhívja a figyelmet a testmozgás fontosságára. Így történt ez a szarajevói Butmír táborban is, ahol a magyar kontingens katonái egy közös futással csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, május utolsó szerdáján.

2.jpgUgyanezen a napon ünnepélyes eredményhirdetéssel ért véget az MH EUFOR Kontingens által szervezett sportverseny-sorozat. Az okleveleket és a díjakat Horváth Gábor dandártábornok, az EUFOR törzsfőnöke, Könczöl Ferenc ezredes, a szarajevói NATO-parancsnokság törzsfőnoke, Megtért István alezredes, az MH EUFOR Kontingens 22. váltásának parancsnoka és Baris Karaca, a török hadsereg őrnagya adta át.

A magyar, a török és az osztrák katonák katonai akadálypályán, labdarúgásban, streetballban, tollaslabdában, asztaliteniszben, asztalifociban, röplabdában, dartsban és pókerben mérték össze tudásukat.
5.jpgFotó: Pesti Gábor őrnagy és Tóvári Róbert századosKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 1.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 2.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 3.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 4.jpg
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 5.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 6.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 7.jpg Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 8.jpg
Sportversenyek az MH EUFOR Kontingensnél / 9.jpg
Aktuális videók
2018. június 21. 10:34
Emelt fővel járhatnak az altisztek
2018. június 20. 21:25
A kompok már a verseny helyszínén vannak
2018. június 20. 13:42
ETAP-T 18 gyakorlat Szolnok felett
2018. június 20. 11:35
 ETAP-T 18: karmesterek a toronyban
2018. június 19. 18:41
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat