honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
Pótfelvételi: ma még lehet jelentkezni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre is

Ma éjfélig még lehet jelentkezni az egyetemek és főiskolák pótfelvételin meghirdetett képzéseire. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is több szakon várják még a jelentkezőket.

Az általános felsőoktatási felvételi eljárás eredményeképpen a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 1785-en kezdhetik meg a tanévet szeptemberben. Az intézmény képzéseire azonban azok is bejuthatnak még, akiknek ez a mostani eljárásban nem sikerült, hiszen az NKE mind az öt karán hirdet pótfelvételit.

Az Államtudományi és Közigazgatási Karon levelező képzésekre lehet még jelentkezni, a közigazgatás-szervező és az államtudományi mesterképzés szakirányon. A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar hagyományos alapszakjain (katonai logisztika, katonai üzemeltetés, katonai vezetői) is hirdet pótfelvételit. A Rendészettudományi Karon a katasztrófavédelmi képzések iránt érdeklődők reménykedhetnek még a bejutásban, míg a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Karra már csak mesterképzésekre van szabad hely. A tavaly alakult Víztudományi Kar alapképzéseire is lehet még jelentkezni, így akit érdekel az építőmérnöki, környezetmérnöki, vagy a vízügyi üzemeltetési mérnöki pálya, az bátran jelentkezzen a pótfelvételi keretében augusztus 6-ig.

Az NKE által pótfelvételire meghirdetett képzések listája itt található.

Jelentkezni az E-felvételi rendszerben lehet a www.felvi.hu oldalon.Forrás: Pótfelvételi 2018 (www.uni-nke.hu)
Aktuális videók
2018. augusztus 21. 16:09
A földön, a vízen és a levegőben
2018. augusztus 21. 14:41
A békét és a biztonságot szolgálják
2018. augusztus 20. 16:24
Oklevélátadó a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen
2018. augusztus 18. 15:50
A széllel harcoltak
2018. augusztus 18. 11:47
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat