honvedelem.hu
Pótfelvételi: ma még lehet jelentkezni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre is

Ma éjfélig még lehet jelentkezni az egyetemek és főiskolák pótfelvételin meghirdetett képzéseire. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen is több szakon várják még a jelentkezőket.

Az általános felsőoktatási felvételi eljárás eredményeképpen a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 1785-en kezdhetik meg a tanévet szeptemberben. Az intézmény képzéseire azonban azok is bejuthatnak még, akiknek ez a mostani eljárásban nem sikerült, hiszen az NKE mind az öt karán hirdet pótfelvételit.

Az Államtudományi és Közigazgatási Karon levelező képzésekre lehet még jelentkezni, a közigazgatás-szervező és az államtudományi mesterképzés szakirányon. A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar hagyományos alapszakjain (katonai logisztika, katonai üzemeltetés, katonai vezetői) is hirdet pótfelvételit. A Rendészettudományi Karon a katasztrófavédelmi képzések iránt érdeklődők reménykedhetnek még a bejutásban, míg a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Karra már csak mesterképzésekre van szabad hely. A tavaly alakult Víztudományi Kar alapképzéseire is lehet még jelentkezni, így akit érdekel az építőmérnöki, környezetmérnöki, vagy a vízügyi üzemeltetési mérnöki pálya, az bátran jelentkezzen a pótfelvételi keretében augusztus 6-ig.

Az NKE által pótfelvételire meghirdetett képzések listája itt található.

Jelentkezni az E-felvételi rendszerben lehet a www.felvi.hu oldalon.Forrás: Pótfelvételi 2018 (www.uni-nke.hu)
Aktuális videók
2019. április 19. 07:36
Éleslövészeten a Mi-24-esek
2019. április 18. 16:04
Útra kelnek a Gripenek - videó
2019. április 18. 16:28
 Military Power Challenge
2019. április 18. 07:25
Magyarországra látogatott a montenegrói védelmi miniszter
2019. április 17. 11:55
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat