honvedelem.hu
Gyere nagyszüleiddel a Hadtörténeti Intézet és Múzeumba!

Harmadik alkalommal rendezik meg augusztusban a nagyszülő-unoka programsorozatot Budapesten, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban (HM HIM). Egész hónapban az unokával érkező nagyszülők ingyenesen tekinthetik meg a múzeum kiállításait. Sőt, még meglepetéssel is kedveskednek szervezők!

A nagy sikerre való tekintettel 2018 augusztusában sem maradhat el a már hagyományosnak mondható nagyszülő-unoka program Budapesten, a HM HIM-ben. Az unokával érkező nagyszülők belépődíj nélkül tekinthetik meg a kiállításokat. Sőt, ha mindezt a csütörtöki napon teszik, akkor még egy plusz program is várja a látogatókat: ugyanis minden csütörtökön 14 órától különböző témákban tárlatvezetést tartanak a szervezők.

01.jpg

Augusztus 9-én például az unokák és nagyszüleik az elmúlt 1000 év fegyvereit tekinthetik meg és foghatják kézbe, augusztus 16-án egy középkori mesés utazáson vehetnek részt, augusztus 23-án tengeri kalandozást tehetnek a Szent István csatahajóval, augusztus 30-án pedig huszármeséken keresztül nyerhetnek bepillantást az 1848-49-es huszárok életébe.

És ha még ez nem lenne elég, akkor a csütörtöki programok után – amin bárki ingyen részt vehet – kézműves foglalkozásokkal kedveskednek a szervezők a gyerekeknek.

Fotó: MH HIM archívKapcsolódó tartalom
Letölthető állományok
jpg A részletes program (345.19 KB)
Aktuális videók
2019. január 17. 20:56
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat