honvedelem.hu
Együttműködési megállapodást kötöttek

Együttműködési megállapodást írtak alá a közelmúltban a Polgári Kézilőfegyver és Lőszervizsgáló Kft. (PKLV Kft.) székhelyén a katonai hagyományőrzők, a hadijáték-szervezők, valamint a fegyverügyi és jogi szakértők.

A megbeszélést Németh Balázs, az Elöltöltő Fegyveres Lövészek és Vadászok Szövetségének elnöke, valamint Kalamár Ödön, a PKLV Kft. igazgatója kezdeményezte, azzal a céllal, hogy segítsen a katonai hagyományőrzőknek tevékenységük biztonságosabbá tételében.

A nyílt megbeszélésen előzetes regisztrációt követően bárki részt vehetett – végül összesen 20 érintett egyesület és egyéb szervezet (köztük a Honvédelmi Minisztérium mint megfigyelő) képviselője jelent meg.

cikk_01.jpg

A megbeszélésen a civil résztvevők megállapodtak abban, hogy közösen dolgoznak a hagyományőrzés biztonsági feltételeinek javításán, és együtt képviselik majd javaslataikat a jogalkotó felé. Ennek érdekében bizottságot hoztak létre az érintett kérdésekben jártas szakértőkből.

Az együttműködéshez várják további egyesületek csatlakozását, minden javaslatot szívesen fogadnak a titkar@hagyomanyorbizottsag.hu címen.Aktuális videók
2019. április 19. 07:36
Éleslövészeten a Mi-24-esek
2019. április 18. 16:04
Útra kelnek a Gripenek - videó
2019. április 18. 16:28
 Military Power Challenge
2019. április 18. 07:25
Magyarországra látogatott a montenegrói védelmi miniszter
2019. április 17. 11:55
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat