honvedelem.hu
15. Karácsonyváró Koncert Várpalotán

December 7-én tartotta karácsonyváró koncertjét az MH Bakony Harckiképző Központ. Az idén 15. alkalommal megrendezett hangversenyt minden évben köszönetképp tartja az alakulat a partner és civil szervezetek számára, valamint a városban élőknek, az egész évben nyújtott támogatásért, segítségért és a helyőrségben szolgáló katonákba vetett bizalomért.

v1.jpgA Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébániatemplom adott helyet az idei koncertnek, amely előtt Vokla János ezredes, az alakulat parancsnoka és dr. Márfi Gyula érsek gyújtotta meg az adventi koszorú második gyertyáját, majd a veszprémi érsek osztotta meg ünnepi gondolatait.

v2.jpgAz ünnepi hangulatról a Honvéd Férfikar gondoskodott, közel egyórás előadásával.  Ezt követően az alakulat parancsnoka ajándéktárgyakat átadva fejezte ki köszönetét a Honvéd Férfikarnak a több éve tartó együttműködésért. Dr. Márfi Gyula érseknek a beszédért, Fodor Balázs plébánosnak pedig a helyszín biztosításáért mondott köszönetet.

v3.jpgA rendezvényen - mások mellett - részt vett Szabó László dandártábornok, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokhelyettese.

v4.jpgFotó: Pintér LászlóAktuális videók
2019. július 13. 15:54
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat