honvedelem.hu
A tűzoltást gyakorolták a felderítők

Biztonságtechnikai oktatáson, valamint ezt követően tálcatűz oltási gyakorlaton vettek részt az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred katonái a napokban.

cikk_01.jpgA felderítők a tálcatűz oltási gyakorlatot megelőzően elméleti oktatáson elevenítették fel a különböző típusú tűzoltókészülékekkel kapcsolatos ismereteiket, azok helyes használatát, illetve azt, hogy mi a teendő egy esetleges tűz észlelésekor.

A foglalkozás végén a résztvevők gyakorlatban is végrehajtották a tanultakat. A kihelyezett fém tálcákon meggyújtott tüzet kellett szakszerűen eloltaniuk a rendszeresített tűzoltókészülék használatával.

A tálcatűz oltás foglalkozást az ezred évente megrendezi, hogy a felderítők tudása és készsége naprakész legyen.

cikk_02.jpg

Fotó: a szerző felvételeiKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél
Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 01.jpg Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 02.jpg Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 03.jpg Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 04.jpg
Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 05.jpg Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 06.jpg Tálcatűz-oltási gyakorlat a felderítő ezrednél / 07.jpg
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat