honvedelem.hu
Huszonegyedszer is nyugállományú bál

Huszonegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Honvédség budapesti nyugállományúak bálját a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központban, február 12-én, kedden.

02.jpgA vendégeket Nagy Gyula nyugállományú ezredes, az MH Budapesti Nyugállományúak Klubjának elnöke köszöntötte. „Hiszünk a hagyományőrzésben, hiszünk abban a fegyvernemi barátságban, abban a tetterőben, amivel annak idején egyenruhában védtük a hazát” – hangsúlyozta. Hozzátette: az MH Budapesti Nyugállományúak Klubja, – amely rövidesen hatvanéves születésnapját ünnepli – él, virágzik és dolgozik.

01.jpg

A rendezvényt Erdélyi Lajos, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára, a bál fővédnöke nyitotta meg. Elmondta: szeretnék a budapesti nyugdíjasszervezetek helyzetét is felmérni, és igyekeznek „megteremteni a feltételeket, hogy biztosan és nyugodtan működhessenek.”

03.jpg

A báli megnyitót követően könnyűzenei műsorokkal folytatódott a mulatság. Az est folyamán kvízjátékra is sor került, aminek a teljes bevételét az akaratukon kívül nehéz helyzetbe került, rászoruló bajtársak és katonaözvegyek támogatására fordítják a szervezők.

Fotó: a szerző felvételeimagyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat