honvedelem.hu
Gödöllőre látogatott a logisztikai haderőnemi szemlélő

Az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) több bázisparancsnokságán és objektumában is megtartották az ország különböző pontjain A lendület útján 2026 felé és azon túl tájékoztató rendezvényt az elmúlt időszakban.

A parancsnoki országjárás célja, hogy a Magyar Honvédség vezetői az összes katonai szervezethez ellátogatva ismertessék a Magyar Honvédség fejlesztésével kapcsolatos célkitűzéseket, valamint a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program megvalósításához kapcsolódó szakmai feladatokat a teljes személyi állomány részére.

g1.jpgAz előadás-sorozat legutóbbi állomásán Schmidt Zoltán dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnokságának logisztikai haderőnemi szemlélője találkozott az MH ARB gödöllői bázisparancsnoksága állományával.

Schmidt dandártábornok tájékoztatójában szólt a Magyar Honvédségben zajló haderőfejlesztés feladatairól, az újonnan bevezetett honvédelmi alkalmazotti jogállásról, továbbá a haderőnemi szemlélőségek feladatrendszeréről is, kitérve annak iránymutatási és kapcsolattartási jogköreire.

A program laktanyabejárással zárult.

g2.jpgFotó: Háda István századosAktuális videók
2019. augusztus 23. 12:17
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat