honvedelem.hu
„Belemerültek” a munkába

Az idén is megrendezték a búvárösszevonást Mályiban, júniusban. A kiképzésen az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár búvárai is részt vettek.

2.jpgA gyakorlás során harcászati és merülési feladatokat teljesítettek a búvárok, nappal és éjszaka egyaránt, majd osztályos fokozati vizsgát tettek. A vizsgáztatók az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred és az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred rangidős búvárai voltak. A búvárcsoportok elmondása szerint viszonylag ritkán adatik meg a lehetőség, hogy az alakulatok együtt gyakoroljanak, de a mostani kitűnő alkalom volt erre.

6.jpgFotók: Baranyai István őrnagy, Pallás Lilla hadnagy, K. G. őrmesterForrás: Szó szerint „belemerültek” a munkába! Az idén is megrendezték a búvárösszevonást Mályiban, június idusán, amelyen a dandár búvárai is részt vettek. (www.kulonlegesdandar.hu)
Kapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
Búvárösszevonás Mályiban
Búvárösszevonás Mályiban / 1.jpg Búvárösszevonás Mályiban / 2.jpg Búvárösszevonás Mályiban / 3.jpg Búvárösszevonás Mályiban / 4.jpg
Búvárösszevonás Mályiban / 5.jpg Búvárösszevonás Mályiban / 6.jpg Búvárösszevonás Mályiban / 7.jpg Búvárösszevonás Mályiban / 8.jpg
Búvárösszevonás Mályiban / 9.jpg
Aktuális videók
2019. augusztus 23. 12:17
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat