honvedelem.hu
CULP – kiképzésen az MH Altiszti Akadémián

A Cultural Understanding and Leadership Proficiency (CULP) program következő állomása az MH Altiszti Akadémia Nemzetközi Kiképző alosztálya volt, ahol az amerikai hallgatók különleges kiképzésen vehettek részt július 8-án.

culp-c-ied_kikepzes_7_.jpg
A résztvevők elsajátíthatták a rögtönzött robbanószerkezetekkel (továbbiakban: IED – Improvised Explosive Device) - azok komponenseivel és működésükkel - kapcsolatos alapismereteket, valamint a megszerzett tudásukat a gyakorlati foglalkozásokon kamatoztathatták és az IED telepítésre utaló jeleket tanulhatták meg.

A nap második felében az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred katonái mutatták be egy rögtönzött robbanószerkezet megtalálásával kapcsolatos katonai feladatokat, melyben közreműködött a Magyar Honvédség WIT csoportja is.

Fotó: Kapás Viktor István hadnagyKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
CULP program az MH Altiszti Akadémián
CULP program az MH Altiszti Akadémián / 1 CULP program az MH Altiszti Akadémián / 2 CULP program az MH Altiszti Akadémián / 3 CULP program az MH Altiszti Akadémián / 4
CULP program az MH Altiszti Akadémián / 5 CULP program az MH Altiszti Akadémián / 6 CULP program az MH Altiszti Akadémián / 7 CULP program az MH Altiszti Akadémián / 8
Kapcsolódó hír
CULP - ludovikásokkalCULP - ludovikásokkal
Aktuális videók
2019. július 18. 21:41
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat