honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
Köszönet a segítségért
Emlékplakettet adományozott a helyi írott és elektronikus sajtó kecskeméti, valamint kiskunhalasi munkatársainak Vanyur Tibor ezredes, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka.
Az elmúlt évben a toborzás és a katonai életpálya népszerűsítése terén vállalt támogató együttműködésük elismeréseként, a hiteles és pontos tájékoztatásért, emlékplakettet adományozott a Kecskeméti Médiacentrum és a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. részére Vanyur Tibor ezredes. Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnokának köszönetét a kollégái, az alakulat Bács-Kiskun megyei irodájának vezetője, Durgó Tamás őrnagy és helyettese, Gáldonyi Sándor százados adták át.A Kecskeméti Televízió, a Kecskeméti Lapok és a hiros.hu internetes portál munkatársai nevében az elismerést Bán János, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető főszerkesztője, valamint Seres Sára, marketing- és hirdetési vezető vették át. Bán János elmondta: újságírói pályája kezdete óta fontosnak tartja a katonák munkájának segítését. A helyi toborzóirodával és a repülőbázissal kialakított eredményes együttműködést pedig többek közt azért is fontosnak tartja, mert Kecskeméten a Magyar Honvédség az egyik legnagyobb munkaadó. Ez által pedig a családtagok, barátok, ismerősök révén a város akár több tízezer lakója is érintett lehet egyes, a laktanya kerítésén belül történt változásokban.

Kiskunhalason Nagy-Apáti Ivett vette át az emlékplakettet. A Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. ügyvezetője kollégái, a Halas Tv, a Halasi Tükör és a halasmedia.hu munkatársai nevében elmondta: a jövőben is hasonlóan tartalmas, mindkét fél számára előnyös együttműködésre törekednek.Fotó: Gáldonyi Sándor százados és a szerző
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat
Website Security Test