honvedelem.hu
A határon szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték az óvodások
A köröstarcsai önkormányzat Napköziotthonos Óvoda és Bölcsődéje küldött karácsonyi üdvözletet az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelékben szolgáló katonáknak.
A köröstarcsai óvoda és bölcsőde kicsinyei sok-sok kedves rajzzal köszöntötték a határon szolgálatot teljesítő katonákat karácsony alkalmából.

A rajzok mellett egy levél is érkezett: „Ezúton szeretnénk békés, nyugodt karácsonyt kívánni minden katonának! Kérjük, ha van rá lehetőség, mellékelt rajzainkat juttassák el a határon szolgálatot teljesítő bajtársaikhoz. Ezen rajzokkal üzenjük, hogy gondolunk rájuk! Reméljük, örömet szerzünk nekik és enyhítjük egy kis időre családjuk hiányát. Reméljük üdvözletünk karácsonyra sok-sok helyre és sok katonához elér! Köszönjük, hogy vigyáztok ránk! Békés, nyugodt karácsonyt kívánunk! Köszönettel: Köröstarcsai óvodások és bölcsődések.”Az előző években is volt rá példa, hogy a katonák elbűvölő gyermekrajzokat kaptak a környékbeli óvodásoktól karácsony táján. Ilyenkor kihelyezik a rajzokat és ajándékokat a közösségi helyiségben, hogy mindenki megcsodálhassa azokat.

Fotó: a szerző felvételeKapcsolódó tartalom
Kapcsolódó galéria
A határon szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték az óvodások
A határon szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték az óvodások / 01 A határon szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték az óvodások / 02 A határon szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték az óvodások / 03 A határon szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték az óvodások / 04
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat