honvedelem.hu
Év vége a laktanyában és parancsnoki látogatás a határon
Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis ünnepi állománygyűléssel zárta a 2017-es évet, ahol az évek és érdem után járó elismerések mellett öten vehették át a Bázisért elismerő címet.


A rendezvényen a Tiszti Kaszinó Honvéd Hagyományőrző Egyesület azon tiszteket és altiszteket köszöntötte, akik betöltötték 50. születésnapjukat. Ajándékként antik pisztolyt és virágcsokrot kaptak a jubiláló születésnaposok. A vezetői állomány díszebédje során dr. Koller József dandártábornok megköszönte az egész éves alegységparancsnoki munkát.A bázisparancsnok dr. Bali Tamás ezredes, parancsnokhelyettes és Kiss Róbert ezredes, törzsfőnök társaságában december 24-én meglátogatta az alakulat állományából Mélykúton szolgálatot teljesítőket, és tolmácsolta az elöljárók elismerését is a határon lévő szolnoki katonák helytállásáért. Emellett személyesen kívántak áldott, békés boldog karácsonyt és egészséget, erőt és kitartást a 2018. évre. A vezető állomány a bázis konyháján sütött diós és mákos bejglivel kedveskedett a katonáknak. A parancsnok hangsúlyozta, hogy a karácsonyi időszakban még jobban érzik a katonák a család hiányát, ezért tartja különösen fontosnak az ünnepek alatti egymásra figyelést, figyelmességet.

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere december 24-én meglátogatta az Ittebei Kiss József hadnagy Helikopter Bázison szolgálatban lévő katonákat, és őszinte elismerését fejezte ki a Magyar Honvédség kötelékében szolgálatot teljesítők előtt.A szerző felvételei


magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat