Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Bozó Tibor

alaki_index2

Alaki szemle a rend és fegyelem ellenőrzőinél

2023. március 24. 17:32

Alaki szemlét tartottak az MH Katonai Rendészeti Ezrednél, a budapesti Petőfi Sándor laktanyában, március 24-én. Bozó Tibor vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar törzsigazgatója személyesen győződött meg az alakulat katonáinak felkészültségéről.

RT1_9625

A magyar kultúra közös kincsünk

2023. január 20. 19:11

„A magyar kultúra nemzeti önazonosságunk alapja, egyéni és közösségi létünk éltető ereje” - mondta Zsiga Tamás, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára a tárca magyar kultúra napja alkalmából rendezett központi ünnepségén január 20-án, pénteken, Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban.

doni_NKE_index

A doni katasztrófa hőseire emlékeztek

2023. január 13. 9:17

A modernkori magyar történelem egyik legnagyobb tragédiája, a doni katasztrófa 80. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara a felsőoktatási intézmény Ludovika Campusnál található második világháborús emlékműnél, január 12-én, csütörtökön.

20221216_utolso_adventi_ahitat (12)

Az utolsó adventi áhítat

2022. december 16. 14:13

„Telnek a percek, múlnak a napok, közeleg a nagy ünnep” - hangzott el a HM Tábori Lelkész Protestáns szolgálati ág és a HM Katolikus Tábori Püspökség által közösen szervezett, gyertyagyújtással egybekötött utolsó áhítaton, december 16-án, a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumában.

20221215_vargha_bozo_kfor27_01

Látogatás és ajándékozás Koszovóban

2022. december 15. 14:15

A karácsony közeledtével még a legfáradhatatlanabb katona is vágyik az otthon melegére, a megszokott környezetre, a családjára. Ilyenkor mindenkinek jól esik egy kedves gesztus, egy elismerő szó, hogy érezze, gondolnak rá. Nincs ezzel máshogy a KFOR 27. váltása sem, akiket a közelmúltban Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettese és Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke látogatta meg.

20221207_mh43_alaki_szemle_01

Alaki szemle Székesfehérváron

2022. december 8. 8:28

Alaki szemlét tartottak a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Alba Regia laktanyájában, december 6-án, kedden, amelyet Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, az MH PK koordinációs helyettese ellenőrzött.

LALA8025

Meggyújtották a második adventi gyertyát a Honvédelmi Minisztériumban

2022. december 3. 14:05

Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke gyújtotta meg a Honvédelmi Minisztérium adventi koszorúján a második gyertyát december 2-án, pénteken, a tárca Balaton utcai objektumában. Berta Tibor dandártábornok, katolikus tábori püspök ünnepi gondolataiban hangsúlyozta: „meg kell mutatnunk, hogy hiszünk Istenben.”

20221124_unifil_eloljaro_latogatas_libanon_01

Libanonba látogatott a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke

2022. november 24. 17:07

Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke látogatott az UNIFIL-4 misszióban szolgáló magyar katonákhoz november 22-én, kedden. A látogatás elsődleges célja a Libanonban települt magyar katonák feladatainak, vezetési rendszerének és ellátásának áttekintése, valamint a közelgő ünnepek alkalmából a missziós szolgálatot teljesítő magyar katonák köszöntése volt.

alaki szemle index

Alaki szemle Várpalotán

2022. november 23. 17:07

Alaki szemlével egybekötött sorakozót tartottak az MH Bakony Harckiképző Központban, Várpalotán, november 23-án, szerdán. A kiképzési foglalkozást megtekintette Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke.

A kemény munka mindent legyőz _index

A kemény munka mindent legyőz

2022. november 3. 20:02

Megtartotta csapatünnepét az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban, november 3-án, csütörtökön. A rendezvényen – amelyen jelen volt Sándor Zsolt altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese, valamint Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke – munkája elismeréséül a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület zászlószalagot adományozott a katonai szervezetnek.