Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Bozó Tibor

Szabadszállás Helyőrségi Honvédtalálkozó (17)

Kiképzéssel szolgáltak

2022. július 18. 11:28

Hármas jubileumhoz kapcsolódva szervezte meg az elmúlt hétvégén a helyi Honvéd Nyugdíjas Klub a „XVII. Szabadszállás Helyőrségi Honvédtalálkozót”. A rendezvény fővédnöke dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka volt.

NKE HHK_oklevélátadó ünnepség (5)

A fennmaradás egyik legfontosabb záloga a tudás

2022. július 12. 14:46

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK) 120 végzős hallgatója vehette át oklevelét ünnepélyes keretek között, július 12-én, kedden, Budapesten. A rendezvényen mások mellett részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke.

index_hitünk

„Hitünk a jövő”

2022. július 4. 17:26

Csapat és zászlószalag adományozó ünnepséget tartottak az MH Pápa Bázisrepülőtéren július 4-én, hétfőn. Az eseményen - mások mellett - részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke, valamint Kilián Nándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága légierő haderőnemi szemlélője is.

Papa_zaszloszalag_adomanyozsai_unnepseg_202200704_07 copy

„Hitünk a jövő”

2022. július 4. 16:29

Zászlószalagot adományozott az MH Pápa Bázisrepülőtér részére dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. A szalagot Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke kötötte fel július 4-én, hétfőn, a katonai szervezet csapatzászlajára.

jobb alsó másolata(3)

Kivételes képesség a kibertérben

2022. július 1. 22:12

Kivételesnek nevezte Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke azt a képességet, amit az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ jelent a Magyar Honvédségben. Eddig elért eredményeik elismeréseként zászlószalaggal ékesítették a szentendrei alakulat csapatzászlóját.

MH_Kiber_es_Informacios_Muveleti_Kozpont_zaszloszalag_adomanyozasi_unnepseg_202200701_07 copy

A zászló igazi ereje bennünk van

2022. július 1. 22:04

Zászlószalagot adományozott az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ részére dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. A szalagot július elsején, Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke kötötte fel a szentendrei alakulat csapatzászlajára.

20220628-sportAT  (2)

„A magyar sportot szolgáljuk”

2022. június 28. 20:40

„Történelmileg is egészen egyedülálló, ahogy 2010 óta a magyar kormány és a miniszterelnök úr is támogatja a sportot, a szakmát és a létesítményfejlesztést. A sport továbbra is stratégiai ágazat marad és azt gondolom, hogy ennek érdekében nekünk rengeteg tennivalónk lesz, hogy minél jobban használjuk ezt a lehetőséget” - ezekkel a szavakkal mutatkozott be a Honvédelmi Minisztérium Sportért felelős Államtitkársága június 28-án, kedden. A budapesti Puskás Arénában tartott rendezvényen dr. Schmidt Ádám államtitkár és helyettese Schmidt Gábor mutatták be elgondolásaikat a magyar sport szolgálatában.

min_nyitó

Miniszteri látogatás a déli határszakaszon

2022. június 26. 10:01

„A migrációs nyomás egyre nagyobb, egyre szervezettebb és a határt egyre erőszakosabb támadások érik” – mondta a kelebiai határvédelmi bázison Szalay-Bobrovniczky Kristóf június 25-én, szombaton. Magyarország honvédelmi minisztere – Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnökének kíséretében – személyesen tájékozódott a déli határszakaszt őrző katonák munka- és elhelyezési körülményeiről.

Tábori_Lelkészek_Napja (8)

A tábori lelkészi szolgálat középpontja az ember, a katona

2022. június 23. 18:52

A katonalelkészek védőszentje, Kapisztrán Szent János ferences rendi áldozópap születésének évfordulója a katolikus tábori lelkészek napja. Ebből az alkalomból tartottak ünnepséget Budapesten, a Katolikus Tábori Püspökségen, június 23-án, csütörtökön.

kiállítás_index

Szálfegyverekkel gazdagodott a vándorkiállítás

2022. június 23. 6:40

Szentendrére, az MH Altiszti Akadémiára érkezett „Az Altisztképzés másfél évszázada” című vándorkiállítás. Az ünnepélyes megnyitón Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke mondott köszöntőbeszédet.