Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Éles bevetésen az oktatási segédlet

Szöveg: MH Transzformációs Parancsnokság | Fotó: a parancsnokság felvételei |  2021. október 14. 7:19

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár 11. Harckocsizászlóaljának katonái a múlt héten vehették kézbe az MH Transzformációs Parancsnokság „Emlékeztető a Leopard 2A4HU harckocsi vezetéséhez” című kiadványát.

20211012_133249

A zászlóalj katonái a kiképzési feladatok végrehajtása érdekében máris használatba vették az új segédanyagot, amely kis mérete miatt akár zsebben is elfér, így praktikus segítség a harckocsi vezetők részére. A kiskönyvet ráadásul olyan speciális papírra nyomtattak, ami ellenáll a harckocsi alkalmazása közben gyakran előforduló víznek és olajnak.

A kiadvány tartalmazza a harckocsi üzemeltetésének legfontosabb lépéseit, a speciális üzemeltetés, az igénybevétel előtti-, közbeni- és utáni technikai kiszolgálás feladatokat, valamint a karbantartást is.

Az MH Transzformációs Parancsnokság továbbra is szorosan együttműködik a lövészdandárral annak érdekében, hogy a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében beszerzett új technikai eszközök rendszerbe állítását és alkalmazását elektronikus, valamint nyomtatott üzemeltetési és alkalmazási kiadványokkal, szabályzatokkal, digitális tananyagokkal és tartalmakkal támogassa.

Címkékharckocsi