Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fegyverfejlesztés, emlékmenet és az év altisztjei

Az elmúlt hét kiemelt cikkei

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. január 18. 9:25

Összeállításunkban az elmúlt hét kiemelt cikkeit olvashatják.

Elindult a hazai fegyverfejlesztés második fázisa

Két tanintézménnyel is együttműködési megállapodást kötött az MH Modernizációs Intézet január 11-én, kedden, Budapesten. Az évek óta tartó közös munkát megerősítő egyezmény fontosságát méltatva dr. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos úgy fogalmazott, hogy a magyar fegyvercsalád fejlesztésének szüksége van a fiatalok jelentette új erőforrásokra.

A teljes cikk itt érhető el.

2. het - cikk 01

Hagyományőrzők doni emlékmenete

Több csapat összefogásából ismét komoly teljesítmény és szabályos végrehajtás született. A Honvéd Hagyományőrző Egyesület (HOHE) rendszeres, más csapatok felé is nyílt alaki kiképzései, valamint kiképzési célú menetgyakorlatainak eredményeképpen több egyesület tagjainak összefogásával eredményes menetgyakorlatot hajtott végre az Ugray Csaba őrmester, a HOHE egyenruhás hagyományőrzésért felelős elnökségi tagja vezette csapat.

A teljes cikk itt érhető el.

2. het - cikk 02

Megválasztották az év altisztjeit a területvédelmi ezrednél

Első alkalommal választották meg az év altisztjeit az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezrednél. A járványügyi szabályok miatt szűk körben megtartott ünnepségen Polyák András ezredes, az alakulat parancsnoka köszöntötte a katonákat január 6-án, a nyíregyházi Damjanich laktanyában, az ezred székhelyén.

A teljes cikk itt érhető el.

2. het - cikk 03
Címkékhonvédelem