Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Katar helyett Győrött...

Szöveg: Vörös István főhadnagy | Fotó: a szerző felvételei |  2022. november 24. 13:07

Nyolc csapat részvételével zajlott a Honvéd Arrabona Sportegyesület által rendezett teremlabdarúgó-torna Győrött, november 18-án.

20221121_mh12_fociverseny_gyoriek_05

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred három csapattal képviseltette magát a rendezvényen, rajtuk kívül az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred, a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV), a győri tűzoltók és rendőrök, valamint a Közélet néven versenyző Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának sportolói vettek részt a sporteseményen.

A jó hangulatban zajlott mérkőzések szoros eredményt hoztak, melyre bizonyíték, hogy a döntőbe jutásért és a bronzéremért folytatott küzdelemben is büntetőrúgásokkal kellett eldönteni a mérkőzést. A dobogó felső fokára a Közélet csapata álhatott, míg ezüstérmesek a győri tűzoltók lettek. A bronzmeccsen a NAV-osok diadalmaskodtak.

Eredményt hirdettek még egyéni kategóriákban is, miszerint a torna gólkirálya Sallai Bence (Közélet) lett. A legjobb kapusnak Gombás Pétert (Tűzoltóság) választották, míg a legjobb mezőnyjátékos Hajszán Gyula, a Közélet labdarúgója lett.

Címkéksportverseny
Kapcsolódó cikkek