Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Online nyílt nap a HHK-n

Szöveg: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar |  2021. december 2. 11:52

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara (HHK) online nyílt napot tart december 3-án, pénteken.

NKE nyílt nap_HHK_3

Az online térben zajló rendezvényen a tisztképzés, valamint a biztonságpolitika iránt érdeklődők kaphatnak részletes információkat az ország egyetlen katonai felsőoktatást folytató karának képzéseiről, felvételi követelményeiről, valamint a honvéd tisztjelöltek mindennapjairól.

Az eseményen köszöntőt mond Pohl Árpád dandártábornok, az NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az alapképzések közül például a katonai vezető, a katonai logisztika, a katonai infokommunikáció és az állami légiközlekedési alapképzési szakokkal, de képet kaphatnak a civil nemzetközi biztonság- és védelempolitikai alap- és mesterképzési szakokról, valamint a védelmi infokommunikációs rendszertervező mesterképzési szakról is.

Az online nyílt nap során a haza szolgálata iránt elkötelezett, pályaválasztás előtt álló fiatalok bepillanthatnak a Magyar Honvédség kiképzésébe, eltölthetnek egy napot a campuson, betekintést nyerhetnek az MH Ludovika Zászlóalj mindennapjaiba és tanúi lehetnek az elsőéves honvéd tisztjelöltek ünnepélyes eskütételének is.

A Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon végzett hallgatóktól pedig megtudhatják, milyen az élet az NKE után, valamint mesélnek az Afganisztánban vagy Kínában eltöltött missziós tapasztalataikról is.

A HHK képzései iránt érdeklődőknek lehetőségük lesz élőben feltenni a képzésekkel és a felvételi követelményekkel kapcsolatos kérdéseiket is. Végül, de nem utolsó sorban virtuálisan látogatást is tehetnek a Ludovika Campuson és a Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campuson is.

A részletes program ide kattintva érhető el.

A nyílt nap az egyetem Facebook-oldalán követhető.