Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Maróth Gáspár

2021. október 22. 16:28
2A1B0445

Teljes a flotta – a Magyar Honvédség átvette a huszadik új forgószárnyast

2021. december 2. 19:23

Átadták a Magyar Honvédség képviselőinek a huszadik H145M helikoptert a cég donauwörthi gyárában, december 2-án. Ezzel egy fontos szakasza záródott le a hazai modern katonai forgószárnyas-képesség fejlesztésének.

Szentendre_index

Parancsnoki látogatás Szentendrén

2021. november 23. 15:27

A Magyar Honvédség parancsnoka Szentendrén tartott értékelő és feladatszabó értekezletet november 23-án, kedden.

Parancsnoki_előadás_Szentendre (10)

Szentendrén tartott vezetői értekezletet a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. november 23. 14:56

Az MH Altiszti Akadémián tartotta szokásos havi értekezletét az alakulatok parancsnokainak dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy november 23-án, kedden.

Tata_index

Attasélátogatás Tatán

2021. november 17. 11:18

Katonai attasék látogattak az MH 25. tatai Klapka György Lövészdandárhoz, ahol statikus és dinamikus bemutatókon vehettek részt.

Tata (nyitó)

Katonai attasék a tatai dandárnál

2021. november 17. 11:15

Alakulatlátogatást szervezett a HM Nemzetközi Együttműködési Főosztály a Magyarországra akkreditált véderő-, katonai- és légügyi attasék számára. A katonadiplomatákat a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár látta vendégül november 16-án, kedden.

Győr_index

Győr a hadiipar emblematikus városa

2021. november 11. 19:41

Közös hadiipartörténeti konferenciát tartott a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a Győri Ipartörténeti Alapítvány november 11-én, Győrben. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a város hadiipari és haderőfejlesztési szerepét emblematikusnak nevezve leszögezte, hogy a történelme intő például is szolgál.

_SNJ0139

Győr a haza szolgálatában

2021. november 11. 15:11

A HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a Győri Ipartörténeti Alapítvány közös múltidéző konferenciáján idézték fel Győr hadiipari történelmét, jelenét november 11-én, csütörtökön. A rendezvényen Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a város hadiipari és haderőfejlesztési szerepét emblematikusnak nevezte.

borító_2

Fontos, hogy mindenki magáénak érezze a haderőfejlesztési programot

2021. október 14. 9:50

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően folyamatosan érkeznek a Magyar Honvédség új technikai eszközei, és igen élénk a külföldi hadiipari beruházók érdeklődése is hazánk iránt. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos, nemzeti fegyverzeti igazgató ugyanakkor a honvedelem.hu-nak adott interjújában hangsúlyozta: kellő társadalmi támogatottságra is szükség van a továbblépéshez.

i1

A védelmi ipar eredményei és lehetőségei

2021. szeptember 21. 21:03

„Magyarországnak erős, ütőképes, korszerű, modern technikai eszközökkel felszerelt, kiválóan kiképzett, hazájuk iránt elkötelezett, lojális katonákból álló honvédségre van szüksége” – hangsúlyozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter szeptember 21-én, kedden, a Budapesti Kongresszusi Központban. Az Európai Védelmi Alap információs napján Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos is beszédet mondott.

Nemzeti EDF információs nap KLAC4541

Benkő Tibor: meg kell teremtenünk azokat az alapokat, amelyekkel az ország és nemzetünk érdekeit szolgálhatjuk

2021. szeptember 21. 18:39

Az Európai Védelmi Alap hazai információs napját tartották - az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezésében - a Budapesti Kongresszusi Központban, szeptember 21-én, kedden. Az eseményen beszédet mondott Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos is.