Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Közelebb a fiatalokhoz

Szöveg: Bencsik Mónika hadnagy |  2018. október 31. 16:54

Katonai toborzópontot nyitott az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE).

Az MH KIKNYP fennállása óta több mint tíz felsőoktatási intézménnyel kötött együttműködési megállapodást, melyek részeként például honvédelmi ismereteket oktatnak vagy egyetemi nyílt napokon, sportprogramokon jelennek meg a parancsnokság munkatársai.

1599195215

Az elmúlt időszakban az MH KIKNYP-nek lehetősége nyílt arra, hogy toborzó pontokat nyisson az egyetemeken belül, így biztosítva még szélesebb körű elérhetőséget a fiatalok számára.

1599195215

Október 30-án az NKE Ludovika téri campusán is megnyílt a parancsnokság fővárosi központjának toborzópontja: a díszszalagot dr. Horváth József, az NKE Rektori Hivatalának főtitkára, valamint Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka vágták át. Az ünnepi eseményen jelen volt Szarka Csaba ezredes, Budapest Fővárosi Védelmi Bizottság titkára; a szervezet technikai eszközökkel támogatta a toborzópont megnyitását.

1599195215

Az új ügyfélszolgálati irodában az MH KIKNYP munkatársai az egyetemisták időbeosztásához igazított nyitva tartást biztosítanak. A Nagyvárad tértől mindössze egy percre található Ludovika campus első emeletén szeretettel várnak minden olyan fiatalt, aki érdeklődik a Magyar Honvédség lehetőségei iránt.

1599195215

Fotó: a szerző felvételei