Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Miniszteri átadás-átvétel a honvédelmi tárca élén

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium |  2018. május 22. 18:51

A tárca felső vezetői, államtitkárok, helyettes államtitkárok, valamint a Honvéd Vezérkar főnök és helyettesei jelenlétében írta alá a honvédelmi miniszter feladatainak átadás-átvételéről készült hivatalos jegyzőkönyvet dr. Simicskó István leköszönő és dr. Benkő Tibor hivatalba lépő honvédelmi miniszter május 22-én.

1599187340
A dokumentum aláírása után Simicskó István úgy fogalmazott: Benkő Tibor személye a garancia arra, hogy a Magyar Honvédség fejlesztése érdekében megkezdett munka folytatódjon. A leköszönő miniszter felidézte: nehéz, válságos időszakban vette át a tárca irányítását, de a katonák munkájával sikerült a rá bízott feladatokat elvégezni, és a Honvéd Vezérkar főnökével közösen elindítani a fejlődés útján a honvédséget. „Megtiszteltetés volt itt szolgálni, érezve a katonák támogatását és bizalmát – zárta gondolatait Simicskó István.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter megköszönte elődjének a honvédség és a katonák érdekében végzett munkáját, és kifejtette: az elmúlt időszakban közösen lefektetett alapokra építve kívánja tovább folytatni a Magyar Honvédség megújítását.

1599187340
Fotó: Szabó Lajos zászlós