Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH Anyagellátó Raktárbázis

ARB_Veszprém (nyitó)

A Magyar Logisztikai Egyesület tagjai látogattak az MH ARB Központi Raktárába

2021. november 27. 9:51

A Magyar Logisztikai Egyesület elnökének, Doór Zoltánnak a vezetésével számos érdeklődő látogatott az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) alárendeltségébe tartozó Központi Raktár veszprémi objektumába, ahol a katonai logisztika jelenlegi helyzetéről kaptak tájékoztatót a látogatók.

Korip 1

A koraszülötteknek segítenek

2021. november 23. 8:31

Önkéntes akció keretében segítik a koraszülötteket az MH Anyagellátó Raktárbázis katonái, így Kerekes Judit zászlós is. A Koraszülöttekért Országos Egyesület kezdeményezésére az elmúlt közel két évben kétszáz polip figurát, úgynevezett KORIP-ot horgolt és adott ajándékba a Honvédkórház Koraszülött Intenzív Centrumában ápolt csecsemőknek.

véradás_ARB_átvett (2)

Közel ötvenen adtak vért

2021. október 26. 7:18

Önkéntes véradást szerveztek az MH Anyagellátó Raktárbázis laktanyájában október 18-án: az alakulat dolgozói közül közel ötvenen nyújtották a karjukat, hogy így is segítsenek. Képgaléria!

40_kapott

Negyven év szolgálat, negyven év személyügyi munka

2021. szeptember 3. 9:26

Katonaként már nyugállományba vonult, munkavállalóként azonban továbbra is az MH Anyagellátó Raktárbázisnál (MH ARB) dolgozik Komolai Zoltánné.

Bozó_ARB (1)

Elöljárói látogatás Mátyásföldön

2021. augusztus 5. 13:02

Az MH Anyagellátó Raktárbázisnál tett látogatást Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnoka augusztus 4-én, szerdán.

P1015915

Befogadták az összes új honvédségi buszt

2021. július 22. 19:31

Átadták a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként megrendelt honvédségi CURRUS ARIES moduláris autóbusz utolsó szériadarabjait is július 22-én, az MH Anyagellátó Raktárbázis Újszász utcai objektumában.

arb_nyitó

Kiemelkedő helytállás egy autóbalesetben

2021. július 16. 10:26

Menyhárt Zsolt törzsőrmester és Ordasi Rudolf tizedes - az MH Anyagellátó Raktárbázis pusztavacsi bázisparancsnokságának két katonája - nagy lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot egy baleset helyszínén július 15-én, csütörtökön reggel, a 6. számú főúton.

beöltözés_kapott (3)

Missziós beöltöztetés: felszereltek a tartalékos katonák

2021. július 9. 11:33

Több mint félezer, misszióba készülő katona ruházati felszerelését biztosítja az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB).

Új_buszok_MH_ARB (nyitó)

Új buszokkal új utakon

2021. június 19. 7:19

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként összesen százharminckilenc CURRUS ARIES moduláris gépjárművel gazdagodik a honvédség eszközállománya. Ebből június közepén újabb hét darabot adtak át az MH Anyagellátó Raktárbázis Újszász utcai laktanyájában.

MH_ARB_életmentő

Életmentő katona

2021. június 10. 18:14

Katonai járőri feladat közben mentett életet Mecz Adrienn őrmester, az MH Anyagellátó Raktárbázis katonája.