Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egy kiállítás képei

Szöveg: Kálmánfi Gábor | Fotó: a szerző felvételei |  2022. június 24. 7:19

„Honvédség és társadalom között a művészet is lehet kapocs” – hangzott el a katonaalkotók műveiből életre hívott kiállítás székesfehérvári megnyitóján, június 23-án, csütörtökön.

Székesfehérvár_kiállítás (3)

A Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) Társadalmi Kapcsolatok és Életpálya Főnökség pályázatának útján megszületett kiállítás megnyitóján Csipszer Tibor alezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár törzsfőnöke úgy fogalmazott: alkotásaikon keresztül a civil társadalom talán jobban észreveszi az egyenruha mögött rejtőző embert.

„Célunk, hogy minél közelebb hozzuk a honvédséget a társadalomhoz. A művészet lehet az egyik ilyen összekötő kapocs” – mondta a törzsfőnök.

Székesfehérvár_kiállítás (5)

Az érdeklődők a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Németh Krisztina őrnagy, az MHP Hadműveleti Csoportfőnökség, központi ügyelet váltásvezető-helyettesének, Lengyel Ágnes zászlós, az MH Transzformációs Parancsnokság személyügyi altisztjének és Feketéné Varsányi Enikő törzsőrmester, az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Központ asszisztensének alkotásait láthatják.

Címkékkiállítás