Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az alakulótéren is felharsant a „Hajrá, Loki!”

Szöveg: Révészné dr. Markovics Zita hadnagy |  2013. szeptember 14. 18:02

Száz jegyet adott át dr. Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója az MH 5. Bocskai István Lövészdandár részére. A szeptember 15-én, vasárnap rendezendő Debrecen−Videoton rangadóra szóló belépőket Somogyi János alezredes, a dandár törzsfőnöke vette át.

A sport, a rend, a fegyelem, a szabályok tisztelete – ezek tekintetében mindenképpen vannak hasonlóságok a katonák és a futballisták között – mondta Róka Géza klubigazgató szeptember 12-én, csütörtökön délután a Kossuth-laktanya alakulóterén. A klubigazgató egyben meghívta a katonákat a vasárnapi összecsapásra.

A vendégek a jövő héten esedékes alaki szemlére készülők foglalkozásába is belepillantottak, mielőtt Somogyi alezredes átvette a jegyeket. A törzsfőnök köszönetét fejezte ki a DVSC vezetésének és labdarúgóinak, a rangadóra pedig sok sikert kívánt a csapatnak, amelyet Bódi Ádám és Korhut Mihály képviseltek.

A középpályás Bódi Ádámot egyébként édesapja, Bódi Imre törzszászlós is köszöntötte, aki évek óta minden meccsen szurkol fiának.

1595959875

A felajánlott száz darab jegyből a debreceni és hajdúhadházi helyőrségekben szolgáló katonák, valamint a Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium katonanövendékei részesülnek majd.

A katonák „Hajrá, Loki!"  kiáltással köszöntek el a klubigazgatótól és a játékosoktól.

Fotó: bocskaidandar.hu