Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elöljárói látogatás a Magyar Honvédség Kiber Képzési Központnál

Szöveg: Faragó Fanny | Fotó: Rácz Tünde |  2020. május 22. 16:42

Az MH Altiszti Akadémián tett látogatást Németh Szilárd miniszterhelyettes, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára május 22-én, pénteken.

1596079870

A Görgei Artúr nevét viselő laktanyában Bozó Tibor dandártábornok, az MH Altiszti Akadémia parancsnoka, prof. dr. Kovács László dandártábornok, kibervédelmi szemlélő, valamint Pozderka Gábor ezredes, az MHP Haderőnemi Szemlélőség kibervédelmi irodavezetője köszöntötte Németh Szilárd miniszterhelyettest, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárát. A program kezdetén a közel egy éve megalakult Kiber Képzési Központot tekintették meg a delegáció tagjai, ahol Kovács László dandártábornok tartott tájékoztató előadást a kiképzési központ felépítéséről, feladatairól, valamint a honvédségben betöltött szerepéről. A kibervédelmi szemlélő ezután körbevezette a vendégeket az épületben, és bemutatta az intézmény infrastruktúráját.  

A részletes tájékoztatót követően a parlamenti államtitkár az Acélkocka Ideiglenes Kiképző Zászlóaljnál tekintette meg a Digitális Katona projekt keretében beszerzett személyi felszereléseket. A bemutató során a vendégek kérdéseket intézhettek a bemutató állományhoz. A látogatás végeztével Németh Szilárd miniszterhelyettes koszorút helyezett el Hegedüs Ferenc páncélos őrmester emléktáblájánál.

GALÉRIA