Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Katonai kötetek a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon is

Szöveg: Konkoly Dávid |  2013. április 20. 21:10

A több mint hatvan éves múltú Zrínyi Kiadó is képviselteti magát Magyarország legrangosabb könyvkiadói seregszemléjén, az április 18-21. között megrendezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

1595952938

A nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. A rendezvény új, korszerű kiállítóterekkel várja a látogatókat április 18-21. között a Millenáris Park D és B pavilonjában, ahol több mint 300 program, 50 ezer kiadvány és mintegy 300 újdonság tarthat számot a vendégek érdeklődésére. A hazai kiadók mellett huszonöt országból érkeztek irodalmi alkotók a legrangosabb magyarországi könyvfesztiválra: mivel Olaszországban jövőre nagyszabású magyar kulturális évadot rendeznek, viszonzásul a Könyvfesztivál díszvendége idén újra Itália lett. A standok kedvezményes kínálata mellett a látogatók az író-olvasó találkozókon, a felolvasásokon, a dedikálásokon, az irodalmi esteken és a könyvpremiereken személyesen is találkozhatnak az irodalmi élet meghatározó alkotóival.

1595952938

A több mint hat évtizedes múltra visszatekintő Zrínyi Kiadó standján színvonalas hadtörténeti, haditechnikai és biztonságpolitikai kiadványokat lehet kedvezményesen megvásárolni. „Pozitív visszajelzéseket kapunk a civil közönségtől. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a szakmai jellegű, technikai ismertető művek és a könnyen fogyasztható történelmi könyvek minden témában, ami a katonasággal összefügg. Idén először a térképészeti kiadványok is megvásárolhatóak", ismertette a kínálatot Győr Edina, a kiadó terjesztési munkatársa. Az első számú slágerkönyvnek az idén megjelent Béke poraikra…, a Don-kanyar 1942-43 és az angolul is kiadott Kis magyar hadtörténet számít. A kiadó standja a B pavilonban található.

A könyvfesztivál a vasárnapi zárónapon is 10 órától 19 óráig tart nyitva. Az ötszáz forintos belépő levásárolható.

Fotó: Rácz Tünde