Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Megyei szintre lépett az együttműködés

Szöveg: honvedelem.hu / honvedudulo.hu |  2017. április 30. 9:17

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal. Az okiratot a főkapitányság Szent György napja alkalmából megrendezett ünnepi állománygyűlése után látta el kézjegyével Piros Ottó ezredes és dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok.

http://honvedudulo.hu/cikk/115
1596031241

Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ az elmúlt évben jó kapcsolatot alakított ki a balatonkenesei rendőrőrssel, valamint a balatonalmádi rendőr-kapitánysággal. A társszervek közötti együttműködés április 25-én megyei szintre lépett: a főkapitányság Szent György napja alkalmából megrendezett ünnepi állománygyűlését követően Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka és dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője aláírta a két szervezet közötti megállapodást.

Az együttműködés keretében a rekreációs központ helyszínt biztosít a társszervezet továbbképzéseinek, rendezvényeinek, a VMRFK pedig igény szerint előadókat, oktatási anyagokat, eszközöket biztosít az alakulat által szervezett képzésekhez, a családi napokon, gyermektáborokban pedig technikai eszközök, öltözetek és felszerelések bemutatásával, bűn- és baleset-megelőzési előadások megtartásával segíti a rendezvények sikeres lebonyolítását.