Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ülésezett a Társadalmi Véleményező Bizottság

Szöveg: Tamás Tibor |  2012. április 17. 17:14

A magyar honvédelem napja alkalmából adandó előléptetésekről és elismerésekről tartott egyeztető ülést – dr. Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vezetésével – a honvédelmi tárca mellett működő Társadalmi Véleményező Bizottság április 17-én, kedden.

1595934343
Még a mai szűkös körülmények között is elismerjük a kiemelkedő teljesítményt nyújtó nyugállományú tiszthelyettesek, tisztek, tisztségviselők, valamint a honvédelmi munkában civilként részt vevők, támogatók tevékenységét! Kiváltképp a magyar honvédelem napja, május 21-e alkalmából.

Ezen gondolatok jegyében egyeztettek – dr. Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vezetésével – április 17-én, kedden délelőtt a minisztérium Balatoni utcai objektumában a honvédelmi tárca, a Honvéd Vezérkar illetékesei és a minisztérium mellett működő társadalmi szervezetek alkotta Társadalmi Véleményező Bizottság képviselői a magyar honvédelem napja alkalmából adományozandó előléptetések, illetve elismerések odaítéléséről.

1595934343

Fotó: Rácz Tünde