Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jól futott a sereg!

Szöveg: Kálmánfi Gábor |  2011. március 22. 11:07

Hála a kiképzésnek, a kitartásnak, a megfelelő edzésmunkának és a jó kondíciónak, szép eredményeket értek el a katonafutók a március 17-20-a között megrendezett BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon. A férfiak csapatversenyében például összesen 68 csapat indult, ebből 17 katonai. A verseny eredménylistáját böngészve láthatjuk, hogy az összes katonai csapat a mezőny első felében végzett… ez pedig nem lehet véletlen.

1595916012
Az abszolút versenyben az első 12 helyen kilenc (!) katonai csapatot találunk, az első ötbe pedig civilek be sem jutottak. Az élen a Honvéd Arrabona SE végzett (képünkön), az ezüstérmet a HASE Katonafutók 1. csapata, míg a bronzérmet a TTT-HSE LÖVÉSZEK csapata szerezte meg. A nők csapatversenyében kilenc négy fős egység mérette meg magát: itt az MH 54. Veszprém III. csapata győzött, míg a Honvéd Arrabona SE a hetedik helyen végzett.
A férfiak páros versenyében összesen 23 páros állt rajthoz, az MH ÖHP (Szeszegerek) elnevezésű csapata ebben a küzdelemben a hetedik helyet szerezte meg. A nők páros versenyét hat csapat közül a Krisz-Ti-Mi (Szolnoki HSE) elnevezésű páros nyerte meg.

A férfiak egyéni versenyében összesen 125-en álltak rajthoz. A katonafutók közül itt Lajkó Csaba az igen előkelő ötödik helyet szerezte meg. A hölgyek egyéni versenyében 23 induló között Máténé Varju Edit a hatodik helyen végzett. Végül: a FélBalaton Szupermaratonon a csapatversenyben (26 induló) a Hososz csapata lett a harmadik.

Fotó: a szerző felvétele, illetve BSI archív