Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kratochvil-hétpróba - negyedszer

Szöveg: Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Gimnázium | Fotó: a középiskola felvételei |  2021. szeptember 22. 11:49

A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban immár negyedik alkalommal rendezték meg a már hagyományosnak számító Kratochvil-hétpróbát szeptember 15-én.

Kratochvil_8

A tereptanból, 2000 méteres síkfutásból, fegyver szét- és összeszerelésből (letakart szemmel), erőnléti feladatokból, lövészetből, gyakorló kézigránátdobásból és történelmi tesztből álló megmérettetést tizenkét induló közül hat növendék sikeresen teljesítette.

Balogh Patrik Zsigmond 12.A osztályos növendék negyedik alkalommal vette a nehéz akadályokat, így a hétpróba abszolút bajnoka. Pálinkás Bálint 12.C osztályos növendék harmadik, míg Cseh Csaba Gyula 12.A, Kiss Péter Roland 11.A, Molnár Botond Máté 10.A és Décsi Benjámin Olivér 10.A osztályos növendékek első alkalommal nyerték el a felvarrót és a kitűzőt. Molnár Botond Máté növendék különdíjat kapott, mert a pályát a legjobb, 34 perc 2 másodperces időeredménnyel teljesítette.