Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„Merjünk altisztek lenni!”

Szöveg: MH 86. SZHB | Fotó: Magyar Gábor önkéntes műveleti tartalékos százados |  2022. november 20. 10:10

Az MH Összhaderőnemi Különleges Műveleti Parancsnokság, az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár, az MH 86 Szolnok Helikopter Bázis, valamint az MH Béketámogató Kiképző Központ altisztjei számára tartott állománygyűlést Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa november 18-án, pénteken.

20221120-Kaszab_ftzls_szolnok (3)

A rendezvényen - amin jelen volt Nagy Zoltán főtörzszászlós, az MH Összhaderőnemi Különleges Műveleti Parancsnokság haderőnemi vezénylőzászlósa, valamint Berek Zsolt főtörzszászlós, az MH Légierő Parancsnokság haderőnemi vezénylőzászlósa is - Kaszab Zoltán főtörzszászlós az altisztek kiemelten fontos szerepéről beszélt, illetve felhívta a katonák figyelmét a fejlődésre való törekvésre. Elhangzott: a Magyar Honvédség parancsnokának világosan megfogalmazott szándéka, hogy az alakulatokat minél több, megfelelően kiképzett, harcoló állományú katonával töltsék vel.

A Magyar Honvédség vezénylőzászlósa emlékeztetett arra is, hogy a küldetésorientált vezetés működése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy mindenki meg tudja hozni a maga szintjén a megfelelő szintű vezetői döntéseket, vagyis – ahogy fogalmazott - „merjünk altisztek lenni!”

Az állománygyűlésen Kaszab főtörzszászlós megköszönte mind a négy alakulat katonáink áldozatos munkáját.