Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Pedagógusnapi megemlékezés Szentendrén

Szöveg: MH Altiszti Akadémia | Fotó: az alakulat felvételei |  2021. június 11. 11:37

Pedagógusnap alkalmából - a járványügyi helyzetre való tekintettel szűk körben - tartott ünnepséget az MH Altiszti Akadémia. A rendezvényen részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Transzformációs Parancsnokság parancsnoka.

pedagógusnap_MHAA (1)

Bozó Tibor vezérőrnagy ünnepi beszédében úgy fogalmazott: a pedagógusok új kihívásokkal szembesültek a járványhelyzet miatt bevezetett intézkedések nyomán. „Az oktatási tevékenységet az online térbe áthelyezve kellett folytatniuk munkájukat. A tanfolyamok, képzések a megszokott és elvárt, magas színvonalon folytak az elmúlt közel másfél évben” – tette hozzá az MH Transzformációs Parancsnokság parancsnoka.

pedagógusnap_MHAA (5)

Az elismerések átadása után Frankó Imre ezredes, az MH Altiszti Akadémia megbízott parancsnoka is köszöntötte az akadémia pedagógusait. „Az elmúlt időszak az oktatás szempontjából is nehéz volt. Az altiszti akadémia profilja rendkívül széleskörű, melybe beletartozik a nyelvoktatás is. A Kinizsi Pál Altiszti Oktatási Osztály egyedülálló, hiszen egy tanintézet, egy oktatási szerv a Magyar Honvédségben. Nagyon fontos, hogy a parancsnokok és az elöljárók megértsék, milyen fontos az, hogy itt tanári kar van, oktatás folyik, bizonyítványokat tudunk kiadni különböző területeken képződött katonák számára. Ez egy különleges érték, ezt az értéket önök teremtik meg” – hangsúlyozta Frankó ezredes.