Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Szakmai látogatáson a jövő katonai logisztikusai

Szöveg: dr. Fábos Róbert alezredes | Fotó: a szerző felvételei |  2021. október 6. 18:45

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK) honvéd tisztjelöltjei tettek szakmai látogatást az MH Központi Logisztikai Bázisán, Szentkirályszabadján.

logisztikusok_anyagellátó (2)

A harmadéves katonai logisztika alapképzési szakos hallgatók anyagmozgatás-raktározás, míg a negyedévesek szakmai tantárgyak keretében tekinthették meg a Magyar Honvédség új, korszerű raktárbázisát. A látogatókat Hatvani Szabolcs alezredes, raktárparancsnok fogadta, aki előadásában részletes tájékoztatást adott a bázis feladatrendszeréről, kialakításáról, valamint jelenéről és jövőjéről.

A program során a honvéd tisztjelölteket körbevezették a raktárbázison, ahol láthatták azokat a modern rakodóeszközöket, amelyek a jövőt jelentik a honvédség logisztikai rendszerében. Részletesen bemutatták a vendégeknek azt az eljárásrendet, amelyet a jövőben ők is használni fognak a különböző katonai szervezeteknél található raktáraknál a katonai szakanyagok be- és kitárolása során.

A látogatás remek lehetőséget biztosított a hallgatók számára, hogy gyakorlatban tapasztalhassák meg választott szakmájuk jövőjét.

logisztikusok_anyagellátó (1)