Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezénylőzászlósi látogatás a határon

Szöveg: Végh Krisztina zászlós | Fotó: a szerző felvételei |  2021. április 14. 11:51

Sári Zsolt főtörzszászlós, a Magyar Honvédség Parancsnoksága logisztikai haderőnemi szemlélőség vezénylőzászlósa tett látogatást az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék Mélykúton települt Tábori Ellátó Csoportnál április 13-án.

Sári_ftzls_AIAK (1)

A vezénylőzászlóst Bálint Ákos főtörzszászlós, az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék vezénylőzászlósa fogadta Hódmezővásárhelyen, majd egy rövid általános tájékoztatót követően együtt indultak el Mélykútra.

Sári_ftzls_AIAK (2)

Sári főtörzszászlós látogatása során kiemelten ellenőrizte a járványügyi rendszabályok maradéktalan betartását, illetve a rendet és fegyelmet az altiszti és legénységi állomány körében. A bázison megtekintette az élelmezési, üzemanyag, valamint a gépjármű-javító részlegeket is. A vezénylőzászlós meggyőződött arról, hogy a katonák felkészültek, a pandémiás helyzetben előírt intézkedéseket betartják.

Sári_ftzls_AIAK (3)

Az ellenőrzés végén megköszönte az állomány helytállását és egyúttal hangsúlyozta, hogy a feladatban résztvevő állomány ellátását a jövőben is ezen a magas szinten kell fenntartani.

Sári_ftzls_AIAK (4)