Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fokozott hanghatás

podcast 5-adas index

Fokozott hanghatás

2021. szeptember 15. 7:07

Történelem, filmek, híres emberek, harckocsik, háborúk és csaták, sorozatok, sorsfordító események, könyvek, szellemi honvédelem. Ez itt a Fokozott hanghatás, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a honvedelem.hu közös podcastjének hatodik adása. A műsorvezető: Ördög Kovács Márton. A hangmérnök: Karsai Mátyás. Tartsanak velünk!

podcast oceanrepulok

Fokozott hanghatás

2021. augusztus 25. 7:00

Történelem, filmek, híres emberek, harckocsik, háborúk és csaták, sorozatok, sorsfordító események, könyvek, szellemi honvédelem. Ez itt a Fokozott hanghatás, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a honvedelem.hu közös podcastjének ötödik adása. A műsorvezető: Ördög Kovács Márton. A hangmérnök: Ferenczi János. Tartsanak velünk!

podcast_4

Fokozott hanghatás

2021. augusztus 4. 7:01

Történelem, filmek, híres emberek, harckocsik, háborúk és csaták, sorozatok, sorsfordító események, könyvek, szellemi honvédelem. Ez itt a Fokozott hanghatás, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a honvedelem.hu közös podcastjének negyedik adása. A műsorvezető: Ördög Kovács Márton. A hangmérnök: Ferenczi János. Tartsanak velünk!

indexkép_podcast

Fokozott hanghatás

2021. július 7. 7:00

Történelem, filmek, híres emberek, harckocsik, háborúk és csaták, sorozatok, sorsfordító események, könyvek, szellemi honvédelem. Ez itt a Fokozott hanghatás, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a honvedelem.hu közös podcastjének harmadik adása. A műsorvezető: Ördög Kovács Márton. A hangmérnök: Ferenczi János. Tartsanak velünk!

Honvedelemhu_index_UJ

Fokozott hanghatás

2021. június 23. 7:00

Történelem, filmek, híres emberek, harckocsik, háborúk és csaták, sorozatok, sorsfordító események, könyvek, szellemi honvédelem. Ez itt a Fokozott hanghatás, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a honvedelem.hu közös podcastjének második adása. A műsorvezető: Ördög Kovács Márton. A hangmérnök: Ferenczi János. Tartsanak velünk!

20210521-podcast

Fokozott hanghatás

2021. május 21. 15:30

Történelem, filmek, híres emberek, harckocsik, háborúk és csaták, sorozatok, sorsfordító események, könyvek, szellemi honvédelem. Május 21-én, pénteken, a honvédelem napján indul útjára a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum valamint a honvedelem.hu közös podcastjának első évada. A műsorvezető: Ördög Kovács Márton. Tartsanak velünk!