Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MH Katonai Rendészeti Központ

KRK

Tetten érték a tolvajt a Katonai Rendészeti Központ járőrei

2021. március 31. 17:38

Szeszesitalt és édességet lopott az M7-es autópálya tárnoki pihenőjénél található benzinkút shopjában egy férfi; az elkövetőt az MH Katonai Rendészeti Központ két katonája, Fábián József törzsőrmester és Sebály István tizedes tartoztatta fel.

krk_nyitó_2

Katonai rendész segített a sérültön

2021. február 19. 12:49

Az MH Katonai Rendészeti Központ katonája, Kovács Ferenc szakaszvezető járőrszolgálata során rendőr társával együtt nyújtott segítséget.

doni_MHKRK (2)

A Don-kanyar hőseire emlékeztek

2021. február 6. 16:58

A magyar királyi 2. honvéd hadsereg tragikus sorsú hősei előtt rótta le tiszteletét az MH Katonai Rendészeti Központ tizenkét katonája és egy civil munkatársa.

orzes-vedelmi feladatok_face (1)

Felkészültek a katonák az őrzés-védelmi feladatokra

2020. november 23. 16:03

Az MH Katonai Rendészeti Központ katonái közreműködnek a külképviseletek és a kormányzati objektumok őrzés-védelmi feladatainak ellátásában.

MHKRK

Büszke katona és jégkorongozó

2020. november 21. 7:19

„A lányaimat büszkeséggel tölti el, hogy édesapjuk katonaként a hazát szolgálja, és az egyenruháján ott van a nemzeti lobogónk színe, csakúgy, mint a csapat mezén a magyar címer” – mondja Bencze Péter főtörzsőrmester, az MH Katonai Rendészeti Központ (MH KRK) Mozgásbiztosító csoport, Mobil Rendész Részleg beosztott altisztje, aki másfél éve tagja a Magyar Rendészeti Jégkorong válogatott csapatának.