Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Pintér László

Évértékelő_MH_BHK (1)

Értékelés és feladatszabás a harckiképző központban

2021. május 27. 12:05

Értékelő és feladatszabó értekezletet tartottak Várpalotán, az MH Bakony Harckiképző Központban. A rendezvényen részt vett Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Transzformációs Parancsnokság parancsnoka is.

Blokkosított_kiképzés (4)

Blokkosított kiképzés Várpalotán

2021. május 8. 10:52

Úgynevezett blokkosított kiképzésen vettek részt az MH Bakony Harckiképző Központ katonái május első hetében. (Képgaléria!)

Véradás_BHK

Egy csepp vér – töretlen együttműködés a Magyar Vöröskereszttel

2021. április 3. 8:04

A területi vérellátó szervezet és az MH Bakony Harckiképző Központ évek óta működik együtt a jószándék és tenni akarás jegyében, nem hiába érdemelte ki a katonai szervezet a „Véradóbarát munkahely” címet.

MHBakony_hulladek (1)

Harc az illegális hulladék lerakása ellen

2020. december 14. 8:28

A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. a „Tisztítsuk meg az Országot!” elnevezésű projekt részeként kezdte meg a hulladékfelszámolási munkálatokat az MH Bakony Harckiképző Központ kezelésében lévő területen, december 12-én, szombaton.

iMILES_kiképzés (nyitó)

Megújult kiképző képesség

2020. november 30. 8:02

Az MH Bakony Harckiképző Központ feladatrendszerébe tartozó, valós szimulációs rendszer (iMILES) modernizálási folyamat részeként vettek részt kiképzésen az alakulat katonái az elmúlt hetekben.

MH_BHK_eskü (4)

Eskütétellel zárult az alapkiképzés Várpalotán

2020. november 13. 8:09

Alapkiképzésüket ünnepélyes esküvel zárták az MH Bakony Harckiképző Központhoz bevonult katonák november 12-én, Várpalotán.

MH_BHK_alapkiképzés (2)

A katonák teljesítették a kiképzés követelményeit

2020. november 11. 6:57

Az alapkiképzésük utolsó hetén robbantási foglalkozáson és kézigránát dobógyakorlaton vettek részt az MH Bakony Harckiképző Központhoz bevonult újoncok. A katonák a kiképzési terv alapján maradéktalanul teljesítették a követelményeket. Képgaléria!

Alapfelkészítés_Bakonykúti Kiképzőbázis (1)

Lőgyakorlatokkal folytatódott az alapkiképzés

2020. november 10. 7:17

Tereptan foglalkozásokon, valamint pisztoly- és gépkarabély lőgyakorlatokon vettek részt az alapkiképzésre bevonult újoncok az MH Bakony Harckiképző Központ Bakonykúti Kiképzőbázisán. A katonák az előírt lőgyakorlat teljesítése után a jövő héten tesznek esküt. Képgaléria!

20201103-varpalota-sator  (2)

Katonai sátorban várakozhatnak a Szent Donát Kórházba érkező betegek

2020. november 4. 16:12

Sátrat telepítettek az MH Bakony Harckiképző Központ katonái a várpalotai Szent Donát Kórház főbejáratához, november 4-én, szerdán.

alapkiképzés_bakony (8)

Harcászati foglalkozás az alapkiképzésen

2020. november 3. 11:59

Az MH Bakony Harckiképző Központ alapkiképzésének negyedik hetében az újoncok általános harcászati foglalkozásokon vettek részt.