Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Altisztjelöltek és a raktározás

Szöveg: Cser Nikolett őrvezető | Fotó: Fülöp Richárd hadnagy, Tóth Ádám hadnagy |  2023. május 12. 16:28

Veszprémbe, az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) Központi Raktárába (KR) látogattak az MH Altiszti Akadémia altiszti szakmai alaptanfolyamát végző katonái.

1

Kocsis László alezredes, az MH ARB KR parancsnoka minden, a raktárba érkező érdeklődőnek a lehető legszélesebb betekintést igyekszik biztosítani.

Ezúttal Fülöp Richárd hadnagy, az Átvételi Csoport parancsnoka egy tantermi oktatás során ismertette, hogyan is működik a raktározás. Fontos volt a teljes raktározási rendszert bemutatni, mert a megjelent hallgatók többsége a tanfolyam sikeres elvégzését követően találkozni fog az itt megismert munkafolyamatokkal.

Tóth Ádám hadnagy, az Expediáló Csoport parancsnoka a csarnokban vezette végig az állományt és a gyakorlatban is bemutatta a munkafolyamatokat. A résztvevők láthattak – többek között – anyagátvételt, komissiózást és anyagkiadást is. A KR egyediségéből kifolyólag a hallgatók megismerhették a vegyes raktározási formát, a modern technikai eszközöket, amelyekkel az anyagok mozgatása történik, illetve az elektronikus raktárirányítási rendszerbe is bepillantást nyerhettek.

2