Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az év első ezredsorakozója a tűzszerészeknél

Szöveg: Gajdos Milán főhadnagy | Fotó: a szerző felvételei |  2023. január 14. 9:21

Megtartották az új év első ezredsorakozóját az MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezrednél, az Irinyi János laktanyában.

Ezredsorakozó_tűzszerészek (1)

A sorakozón Szilágyi Zsolt ezredes, az alakulat parancsnoka megköszönte az állománynak az elmúlt évben tanúsított helytállását és beszélt az idei esztendő várható feladatairól. Ismertette, hogy az alakulat január elsejei névváltozásával párhuzamosan szervezeti átalakítások is történtek. „Elmondható, hogy egy új, még hatékonyabb struktúra szerint tud majd reagálni az alakulat a kihívásokra 2023-ban” – közölte a parancsnok, aki ezt követően rendfokozati és tűzszerész szakmai előléptetéseket adományozott.

Szilágyi Zsolt ezredes zászlósi rendfokozatba Kocsis Tibor főtörzsőrmestert, törzsőrmesteri rendfokozatba Korponovics Dávid Pál őrmestert, tizedesi rendfokozatba Németh Géza őrvezetőt, őrvezetői rendfokozatba pedig Dudás Lászlóné, Kubik Mátyás István és Migács Titanilla Liliána közkatonát léptette elő.

Ezredsorakozó_tűzszerészek (13)

Az alakulat parancsnoka ezt követően harmadosztályú tűzszerész címet adott át Krassóváry Kitty hadnagynak, Glöckler Tamás és Kudar Dávid tizedesnek, Ambrus Dalma, Bartha Szilvia, Hódos Ádám, Nyírő Veronika, Süveges István, illetve Volenszki Viktor őrvezetőnek.

Címkéktűzszerész