Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerés és köszönet a műszaki ezrednek

Szöveg: Farkas Anita hadnagy | Fotó: Király Róbert Sándor hadnagy, Békés Megyei Kormányhivatal/Lehoczky Péter |  2021. november 14. 19:34

Elismerést kapott az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred és Antal László ezredes, az alakulat parancsnoka a Békés megyei Védelmi Bizottság 2021. évi II. féléves ülésén, november 10-én, Békéscsabán.

Elismerés_műszaki ezred (1)

A műszaki ezred 2007 óta működött együtt a védelmi bizottsággal, július 29-étől pedig az MH 5. Bocskai István Lövészdandár Kikülönített Szervezeti Elemével (Hódmezővásárhely) folytatódik tovább az együttműködés.

Elismerés_műszaki ezred (2)

A 14 éven át tartó együttműködésért és a közös feladatok során nyújtott magas színvonalú, pontos, szervezett munkáért dr. Takács Árpád, a megyei védelmi bizottság elnöke mondott köszönetet, valamint emléktárgyat és oklevelet adományozott a műszaki ezrednek, illetve - a 2014 és 2021 között, a védelmi igazgatásban végzett kiemelkedő munkája elismeréseként - Antal László ezredesnek, a szentesi alakulat parancsnokának. Az elismeréseket Seres József alezredes, parancsnokhelyettes vette át.

Elismerés_műszaki ezred (3)