Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerést kaptak a belső ellenőrök

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium | Fotó: Szabó Lajos zászlós |  2021. szeptember 3. 13:10

A belső ellenőrök napja alkalmából a kiemelkedő teljesítményt nyújtó belső ellenőrök részére adott át elismerést Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnöke szeptember 3-án, pénteken, Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumában.

LALA3420

Benkő Tibor honvédelmi miniszter a szűk körben tartott rendezvényen méltatta a szakmai területen dolgozók elkötelezettségét és az ellenőrzés területén viselt felelősségvállalását. A tárcavezető kiemelte: a belső ellenőrök által végzett tevékenység jelentős mértékben járul hozzá a Magyar Honvédség egyre hatékonyabb, szabályszerűbb működéséhez, társadalmi megítélésének növeléséhez.

LALA3428

A Magyar Honvédség parancsnokának képviseletében Mihócza Zoltán altábornagy megköszönte a belső ellenőrök elkötelezett hozzáállását és helytállását, egyben hangsúlyozta, hogy a Magyar Honvédség vezető állománya továbbra is számít a szakterület felelősségteljes támogatására. A rendezvényen elismerések átadására is sor került.

A belső ellenőrök napja alkalmából a honvédelmi miniszter a szolgálati érdemjel ezüst fokozatát adományozta dr. Fehér Gábor alezredesnek, emléktárgyat vehetett át Baros Beáta százados és Ilku Mariann kormánytisztviselő, elismerő oklevelet kapott dr. Mercz Mónika tanácsos.

LALA3437

Eredményesen végzett szakmai munkája elismeréséül, a belső ellenőrök napja alkalmából a Magyar Honvédség parancsnoka emléktárgyat adományozott dr. Máj Károly alezredesnek, Völgyiné Nagy Enikő őrnagynak és Serli Orsolya Cecília honvédelmi alkalmazottnak.

A rendezvényen - mások mellett - részt vett Lány Zsolt ezredes, a Honvédelmi Minisztérium belső ellenőrzési vezetője.