Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Előadás a hatékony együttműködés erősítéséről

Szöveg: MH HTP | Fotó: Dévényi Veronika |  2023. február 16. 13:32

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK) Felsőfokú Vezetőképző Szakirányú Továbbképzési Szak hallgatóinak tartott előadást az MH Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság (MH HTP) képviseletében Bárány Zoltán ezredes.

IMG_9609

„Fontos, hogy a Felsőfokú Vezetőképző Szakirányú Továbbképzési Szak hallgatói tisztában legyenek a Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság feladatrendszerével annak érdekében, hogy a képzés végeztével, az alakulataikhoz visszatérve, a már kialakított hatékony együttműködést tovább erősíthessük a szervezetek között” – mondta Bárány Zoltán ezredes.

A Ludovika Campuson tartott előadáson a 2022 őszén megalakult parancsnokság felépítése, szervezeti elemeinek bemutatása után Bárány ezredes kitért a haderőmodernizáció legfontosabb kérdéseire, a haderőfejlesztési program elvárásai nyomán kialakított stratégiai koncepciókra és a fejlesztés irányaira. A transzformáció szükségessége és folyamatának bemutatása mellett kiemelte a képességfejlesztés irányait, valamint a Magyar Honvédség parancsnokságaival és alakulataival kialakított együttműködés fontosságát.