Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelés és feladatszabás az anyagellátóknál

Szöveg: Prodán András | Fotó: a szerző felvételei |  2022. április 15. 18:44

Az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) Újszász utcai laktanyájában tartották meg az alakulat tevékenységének 2021. évi értékelését és a 2022. évi feladatszabó értekezletet április 13-án.

Évértékelő_ARB (1)

Az évértékelő és feladatszabó értekezleten részt vett Baráth István vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság (MH TTP) parancsnoka, valamint Solymosi Ferenc ezredes, az MH TTP parancsnokhelyettese.

Évértékelő_ARB (2)

Dolányi Sándor ezredes, az MH ARB parancsoka éves összefoglalójában részletesen ismertette azokat a tevékenységeket, amelyek az alakulat működési tervében szerepelnek, illetve amelyeket azokon felül meghatároztak és végrehajtottak. Elvárásai között szerepel, hogy a jövőre nézve mintaként kell kezelni azt a teljesítményt, amelyet az elmúlt időszak megnövekedett feladatterhei, és a haderőfejlesztés anyagbeszerzései során az alakulat tanúsított.

Évértékelő_ARB (3)

Az összefoglalót értékelve Baráth István vezérőrnagy felvázolta a logisztikus szervezet szakmai feladatainak irányvonalát az elöljárói szervezet oldaláról. Beszédében dicsérettel illette a vezetők munkáját, és megköszönte az eddigi eredményeket.

Címkéklogisztika