Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelés és feladatszabás az MH Ludovika Zászlóaljnál

Szöveg: Szendrei-Nagy Anita | Fotó: Hohl Regina |  2022. április 6. 19:24

Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartott Sári Szabolcs ezredes, az MH Ludovika Zászlóalj parancsnoka április 5-én, kedden.

MH_LZ_évértékelő (1)

A 2021-es faladatok végrehajtásának értékelése, valamint az idei feladatok meghatározása miatt rendezett értekezleten Frigyer László vezérőrnagy, az MH Transzformációs Parancsnokság megbízott parancsnoka mellett dr. Szászi Gábor ezredes, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) oktatási dékánhelyettese, a zászlóaljjal együttműködő katonai szervezetek képviselői, valamint az MH Ludovika Zászlóalj vezetői állománya is részt vett.

MH_LZ_évértékelő (3)

Sári Szabolcs ezredes hangsúlyozta az NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Karral való együttműködés jelentőségét - a közös cél elérése érdekében. Mindez megegyezik a Magyar Honvédség parancsnokának elvárásával, ami szerint a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program során beszerzett korszerű haditechnikai eszközöket modern felfogású tiszteknek kell kezelniük. A parancsnok a 2022-es év meghatározó feladataként a honvéd tisztjelöltek jogállás változását, szerződéses katonai státuszba kerülését emelte ki.

Frigyer László vezérőrnagy megköszönte a zászlóalj katonáinak a lelkiismeretes munkájukat, és továbbra is magas színvonalú végrehajtást kért az alakulat katonáitól az előtt álló feladatokban.

MH_LZ_évértékelő (2)