Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felgördült a függöny

Szöveg: Bankó József | Fotó: a szerző felvételei |  2022. június 27. 20:42

A Helikon Kastélymúzeum kertjében adott koncertet a Magyar Honvédség Központi Zenekara június 25-én, szombaton, Keszthelyen.

web_BHD1345

„A függöny felgördül” című koncert programja számos ismert és közkedvelt musical szerzeményből áll össze, az esti előadásra az eredeti dalok többsége nagyzenekarra lett áthangszerelve, így igazán különleges programon vehettek részt a koncertre kilátogatók.

Az előadás zenei programját a központi zenekar adta elő, Csizmadia Zsolt ezredes, a Magyar Honvédség főkarmestere és Szabó Imre alezredes, karmester vezénylésével. Ezen különleges koncert alkalmából Ress Hajnalka és Vastag Csaba előadóművészek csatlakoztak a zenekarhoz.

web_BHD1414

Az este programját világhírű musical szerzők olyan darabjai alkották, mint Az operaház fantomja és A nyomorultak musical szerzeményei, valamint a Grease, a Mamma Mia és Hair című filmek betétdalai.

A Múzeumok Éjszakája keszthelyi rendezvényének rendkívül népszerű és élvezetes programja volt a koncert, a kastély kertjében több száz érdeklődő kísérte figyelemmel a zenekar fellépését.