Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Frissen avatott tisztek fogadása Szolnokon

Szöveg: Tószegi Zoltán százados |  2012. augusztus 29. 7:33

Új kollégáik köszöntésére gyűltek össze az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis katonái augusztus 28-án, kedden. Az egy héttel a tisztté avatásuk után a Tisza-parti helyőrségbe érkező hat hadnagyot, az alakulat parancsnoksága nevében Nagy János ezredes, parancsnokhelyettes köszöntötte.

1595940652
A bázis új tisztjeihez szólva Nagy ezredes kiemelte, hogy katonai pályafutásuk meghatározó helyszínére érkeztek. Az itt szerzett élmények, tapasztalatok és ismeretek örökre velük maradnak, ezért minél előbb, minél alaposabban el kell sajátítaniuk azokat az alapokat, amelyek csak a csapatszolgálat mindennapjaiban szerezhetőek meg.

A parancsnokhelyettes hangsúlyozta: a most végzettek eddigi munkájukkal váltak érdemessé arra, hogy Szolnokon szolgálhassanak. A tanulmányaik során megszerzett tudásuk érték, melyet a bázis érdekében kell kamatoztatniuk.

Nagy ezredes hangsúlyozta: az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis a Magyar Honvédségben egyedülálló különleges képességekkel és ezek más alakulatok képességeivel való együttes alkalmazásának gazdag tapasztalatával büszkélkedhet. Végezetül a parancsnokhelyettes arra buzdította az új kollégákat: használják ki a nem mindennapi lehetőséget, hogy ezekről minél többet megtudhassanak.

1595940652

 Fotó: Mezei László zászlós

Címkékhelikopter