Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Haderőnemi vezénylőzászlós a tábori ellátóknál

Szöveg: MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék | Fotó: az alakulat felvételei |  2021. május 13. 14:28

A szerb-magyar határszakaszon szolgálatot teljesítő katonák logisztikai ellátottságát ellenőrizte május 12-én Sári Zsolt főtörzszászlós, a Magyar Honvédség Parancsnoksága logisztikai haderőnemi szemlélőség vezénylőzászlósa, akihez csatlakozott Bálint Ákos főtörzszászlós, az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred vezénylőzászlósa.

Haderőnemi_vzls (4)

A mélykúti bázison – az ellenőrző látogatás első helyszínén – a haderőnemi és egység vezénylőzászlós dr. Eleki Zoltán ezredessel, az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék parancsnokával és Tömösközy Tamás törzszászlóssal, a kötelék vezénylőzászlóssal együtt tekintette meg a gépjármű javító-karbantartó, az üzemanyag és élelmiszeri részlegeket, valamint a katonák munkafeltételeit. A délelőtt második részében Hercegszántóra látogattak, ahol a katonák szálláskörülményeit ellenőrizték.

Haderőnemi_vzls (8)

Sári főtörzszászlós mindkét helyszínen megköszönte a katonáknak azt a háttérmunkát, amellyel megteremtik és biztosítják a mindennapi munkavégzés alapjait. Felhívta a figyelmüket, hogy továbbra is fordítsanak kiemelt figyelmet a munka- és balesetvédelmi, továbbá a járványügyi rendszabályok betartására és betartatására.